Hos Adax har vi i over 40 år skabt tasker i høj kvalitet. Lædertasker der kan holde i flere sæsoner og kan gives videre i generationer ved den rigtige vedligeholdelse. Vi ved at vores produkter for mange, er mere end bare en accessories, og vi vægter højt at skabe tasker hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed.

Vi ved at vores produkter for mange, er mere end bare en accessories, og vi vægter højt at skabe tasker hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed. Vores tasker skal kunne bruges hver dag og de bliver kun smukkere med lidt patina. 

Vi vil med vores nye koncept ReuseMe, uanset alderen på tasken, tilbyde at reparere den, (hvis du har købt den på vores (webshop.) Du skal blot udfylde nedenstående formular, og du vil derefter modtage yderligere information. (Skulle det alligevel vise sig, at din taske desværre er nået til sin endestation (Hvis din taske alligevel viser sig, at være nået til sin endestation, og vi vurderer at der desværre ikke er noget gøre, ønsker vi at tage den retur og bruge de dele af den der ikke fejler noget, til fremtidige reparationer af andre tasker.

Som tak for hjælpen, modtager du en rabatkode på 25%, som kan bruges ved dit næste køb på vores webshop.

Få din taske vurderet

Udfyld formularen her