Skabertrang, nysgerrighed og kvalitet 

Adax blev stiftet i 1982 i København af designeren Eugen Silfen, som kom til Danmark som 18-årig. Han mente, at markedet havde et behov for tasker i bedre og højere kvalitet, end dem han så i butikkerne, og med blot en lille opsparing, som den eneste startkapital, var det starten på en international succes.

I dag er Adax en familieejet virksomhed, som stadig er drevet af stor nysgerrighed, høj kvalitet og skrabertrang, som har været nøgleordene lige fra brandets grundlæggelse. De to årlige kollektioner er udviklet af Eugen Silfen og designteamet, der med fokus på kvalitet, funktionalitet og tidens trends designer holdbare tasker og accessories med et smukt design. Derudover sætter vi stor pris på at give vores kunder noget ekstra, når de køber et produkt fra Adax. Derfor følger der med alle lædertasker en lille lædergarantibog og en dustbag, som er med til at forlænge produktets levetid.  

Adax er et alsidigt univers til den kvalitetsbevidste og selvsikre kvinde og mand, som sætter pris på skandinavisk design. Vi designer klassiske items, der kan bruges gennem flere år og generationer, og med et bredt sortiment af tasker dækker vi behovet til både hverdag, rejser, arbejde og festlige begivenheder. 

Med ønsket om at styrke vores brand og inkludere tidens designere har vi de seneste år samarbejdet med nogle af de mest fashionable skandinaviske designere og influencere, herunder Stine Goya, Soulland, Carin Wester og Freya Dalsjø.  

Adax er blandt Nordeuropas førende taskeproducenter og forhandles i dag i mere end 500 butikker i Skandinavien og Tyskland samt på flere internationale webshops.