ADAX muse

Josefine Dyring

Der bliver strikket på livet løs og som aldrig før. Hos Adax er vi blevet så betagede af denne stigende trend, at vi har valgt at gøre det til en del af vores nyeste samarbejde! Sammen med Josefine Dyring har vi strikket et lille koncept sammen, som vi kalder ADAX x Josefine Dyring Knit.

Opskriften på det perfekte outfit

Når du køber den populære Kasmira-taske, får du en gratis strikkeopskrift med, men skynd dig – det gælder kun til den 14. juli!
Med opskriften får du mønsteret til Josefines smukke striktrøje, og så er det helt op til dig selv at vælge de farver og kombinationer, der passer til dit look og gør din strik personlig.

Uanset om du er en erfaren strikker eller først lige er hoppet med på vognen, er denne strik for dig, der vil udforske kreativitet og unikt design.

Kreativt og smukt håndværk

Josefine Dyring Knit blev grundlagt i november 2019 af Josefine Dyring. Josefine har fokus på design og produktion af unika strik og strikkeopskrifter. For Josefine er strik ikke kun et produkt men i lige så høj grad en aktivitet, der har en sanselig og afstressende effekt.

At strikke er tidskrævende, og derfor er det vigtigt, at der er plads til kunstnerisk udtryk og leg undervejs. Farver er derfor en stor del af Josefines univers, hvor vi deler glæden af de dejlige farver gennem vores tasker.