Planet

Vi har et stort fokus på grønne målsætninger igennem hele vores værdikæde. Lige fra at benytte læder fra fødevareindustrien til leveringen af vores pakker.

Læs mere om vores distribution af vores varer her.

  • Emballage

Vi sender pakker ud hver dag, både til Danmark og udlandet, og for at reducere vores klimaaftryk kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre forsendelsen mere klimavenlig. Vi sender pakker i både papkasser og plastikposer, som begge er lavet i genanvendeligt materiale.

Vi har på vores kontor i Roskilde stort fokus på at genanvende vores emballage, og alle papkasser bliver genanvendt til at levere vores leverancer videre til vores butikker.

Vi opfordrer alle butikker og forbrugere til at sortere vores kasser i papaffald, og plast poser i plastik affald så vores samfund har mulighed for genanvendelse af dette.

  • Transport

Hos Adax bestræber vi os altid på at vælge den mindst miljøbelastende transport fra vores producenter til vores varelager. Størstedelen af vores transport fra Kina og Indien til Danmark foregår i dag med skib. Fra vores varelager til vores forhandlere i Danmark og rundt i Europa transporteres produkterne med lastbil.

Derudover har vores samarbejdspartnere også stort fokus på arbejdsmiljøet med fokus på certificeret arbejdsprocesser med regelmæssige auditeringer.