Vælg land og sprog

Valuta, levering og fragt følger valg af land.
Her kan du vælge sprog

Adax anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og give dig den bedst mulige oplevelse på vores webshop. Denne information deles med tredjepart. Hvis du fortsætter videre til vores øvrige sider accepterer du automatisk vores brug af cookies. Læs mere Ok

UDGÅET
  • Adax
  • Lizzy
    Adax By Marie Nasemann kombi clutch Croco

  • 149,90 EUR
Style nr. 237510 Black
Mål: L: 20 cm. H. 12 cm. D. 4 cm.
Returnering 14 dages fortrydelsesret*

Lizzy - Marie Nasemann Croco kombi clutch

Samarbejdet med det tyske stil ikon Marie Nasermann der med sine visionære og spændende ideer, har været med til at designe denne tidsløse kombi clutch, der kan bruges til enhver lejlighed.

Til denne clutch har Marie valgt et robust og smidigt læder, der står flot og klart i den sorte farve. Skindet har fået en overflade behandling der gør det ekstra modstandsdygtigt over for regn og snavs.

Clutchen en aftagelig håndledsrem og en smal aftagelig skulderrem i stål med justerbart læderstykke i midten. Den indeholder 2 rum, en lille lynlås lomme, rum med 6 kortholdere samt en stor læderlomme til f.eks. en smartphone. På bagsiden af tasken er der yderligere et rum med lynlås. 

Se vores udvalg af Adax Clutch her

Pleje

Det anbefales, at skindet bliver behandlet 1-2 gange årligt eller efter behov. Brug Adax Protection Spray eller Adax Balsam for at beskytte og bevare skindets naturlige fremtoning.

Messina Black

Messina

Messina skindet er en efterligning af krokodille skind, og det er udviklet af blødt kalveskind i en vis tykkelse, der er bedst egnet til denne forarbejdning.

Skindet har beholdt sine naturlige egenskaber i form af smidighed og styrke. For at gøre det ekstra modstandsdygtigt over for regn og snavs, har skindet fået en overfladebehandling.

Messina Black