Vælg land og sprog

Valuta, levering og fragt følger valg af land.
Her kan du vælge sprog

Adax anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og give dig den bedst mulige oplevelse på vores webshop. Denne information deles med tredjepart. Hvis du fortsætter videre til vores øvrige sider accepterer du automatisk vores brug af cookies. Læs mere Ok

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen er ud over at være en af Norges absolut største bloggere inden for mode og livstil, også model, uddannet som jounalist og gift med Odd spilleren Lars-Kristian Eriksen. Hun har udgivet sin første bog under titlen "Fodboldfruens dagbog - et år med Norges største blogger"

Du kan følge Caroline Berg på hendes blog på carolinebergeriksen.no/

Adax by Caroline Berg Eriksen

Hele serien er i det flotte Serini læder, der er super blødt med en flot silkeagtig overflade.

Caroline Berg serien består af Anette weekend/sportstaske, Sissel Clutch, Berit lille håndtaske, Guri pungen, Caroline håndtaske og min personlige favorit Nelia Aftentasken.

Derudover er der mulighed for at peppe taskerne op med de små Pom Poms.

I samarbejde med Adax har Caroline Berg designet en taskekollektion med fokus på detaljerne, hvor hun har hentet stor inspiration fra hendes eget univers. Hvor hun er kendt som en forretningskvinde og en mor der holder meget af sport.

Uden at gå på kompromis med kvaliteten er kollektionen blevet til et meget vellykket tidsløst design med mange detaljer og vil derfor kunne bruges igen sæson efter sæson.

Selv om det måske ikke er den store overraskelse, så er Caroline selv helt vild med taskerne, som alle sammen er blevet hendes personlige favoritter.