Vælg land og sprog

Valuta, levering og fragt følger valg af land.
Her kan du vælge sprog

Adax anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og give dig den bedst mulige oplevelse på vores webshop. Denne information deles med tredjepart. Hvis du fortsætter videre til vores øvrige sider accepterer du automatisk vores brug af cookies. Læs mere Ok

UDGÅET
  • Adax
  • Elva
    Stone Serini Skuldertaske

  • 199,90 EUR
Style nr. 243688 Stone
Mål: L: 20 cm. H. 14 cm. D. 9 cm.
Returnering 14 dages fortrydelsesret*

Elva skuldertaske

Elva skuldertasken har et feminint desing med et lidt mere rå hank som giver et unikt look . Samtidig er der en lang skulderrem, som kan hægtes af og på. Tasken er med kliklås og på bagsiden er der en lynlåslomme.

Indvendigt er Elva skuldertasken også rigtig pæn, hvilket især skyldes skindlommen bagerst. Imellem skindlommen og en lynlåslomme i midten er der et åbent rum. Endnu et åbent rum ses på den anden side af den fritstående lynlåslomme, og forrest langs kanten er der endnu en lynlåslomme med muligheder.

Pleje

Det anbefales, at skindet bliver behandlet 1-2 gange årligt eller efter behov. Brug Adax Protection Spray eller Adax Balsam for at beskytte og bevare skindets naturlige fremtoning.

Serini Stone

Serini

Serini læderet er blandt de bedste skindkvaliteter og samtidigt en af de mest eftertragtede skindtyper takket være skinets sublime blødhed og den silkeagtige overflade. Skindet har derfor kun fået en meget nænsom overfaldebehandling for at give det en bedre holdbarhed overfor regn og snavs

Serini Stone